Minikler kendilerini geliştiriyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde Misafir Okul Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Sapanca SGM 2019 yılında 11 okuldan 855 öğrenci misafir edildi.

Faaliyetlere katılıyorlar

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, “2019 yılının ilk gününden bu yana Sapanca SGM’de, 11 okuldan 855 öğrenciyi misafir ettik. Misafir öğrencilerimiz Akıl Oyunları, Drama, Mutfak, Tasarım-Seramik ve Becerikli Eller Atölyelerinde keyifli vakit geçirdiler. Her hafta farklı okuldan farklı öğrenciler gelerek, SGM’lerdeki faaliyetlerden yararlanıyor. Misafir öğrencilerimiz Tasarım-Seramik ve Becerikli Eller Atölyelerinde el becerilerini geliştiriyor. Aynı zamanda Akıl Oyunları’nda stratejik düşünme yetilerine katkı, görsel ve geometrik zekâlarına ise fayda sağlıyorlar. Drama ile grup çalışması üzerinden zaman, mekân ve konuya dayalı doğaçlama yapıyorlar. İnşallah önünümüzdeki süreçte de tüm merkezlerimizde misafir öğrencilerimizi ağırlamaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

10 Mar 2019 - 14:03 - Eğitim

Mahreç   Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.