Fakülte birincisi Kaynarca’dan

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi 2020-2021 Akademik Yıl Mezuniyet Töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilirken Dr. Yusuf Altıntaş fakülteyi birincilik ile bitirdi.

Fakülte birincisi Kaynarca’dan
Haber albümü için resme tıklayın

Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ile Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, KOÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, dekan yardımcıları, anabilim dalı başkanları, öğretim üyeleri ve mezun öğrenciler katıldı.

“TIP EĞİTİMİ YAŞAM BOYU SÜRER”

Kocaeli Üniversitesi tanıtım filminin gösterimi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören açılış konuşmaları ile devam etti. Mezuniyet töreninde öğrenciler adına konuşan ve duygu-düşüncelerini paylaşan Tıp Fakültesi birincisi Dr. Yusuf Altıntaş, çok kutsal ve sorumluluk taşıyan bir meslek olan hekimlik mesleğini icra edecek olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını ifade etti.

06 Tem 2021 - 23:34 - Eğitim

Mahreç   Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.