Eşme İlkokulunun yeni çehresi çok beğenildi

Geyve ilçesindeki Eşme İlkokulu binası uzaktan eğitim döneminde tadilat görerek yeni bir görünüme kavuştu.

Eşme İlkokulunun yeni çehresi çok beğenildi
Eşme İlkokulunun yeni çehresi çok beğenildi
Haber albümü için resme tıklayın

İl Millî Eğitim Müdürlüğü, köy muhtarlığı, okul aile birliği katkılarıyla okul binasının içinde ve bahçesinde yapılan çalışmalar tamamlandı. Sıraları yenilenen, tüm alanları elden geçirilen, boya-badanası yapılan, çevre düzenlemesiyle yeni bir görünüme kavuşan Eşme İlkokulunun yeni çehresi öğrenciler ve veliler tarafından çok beğenildi.

YÜZ YÜZE EĞİTİME GEÇİLMESİ SABIRSIZLIKLA BEKLENİYOR

Eşme İlkokulu Müdürü Mehmet Emin Şimşir, yapılan tadilat ve düzenlemeler sonrasında okullarının yepyeni bir görünüme kavuştuğunu belirterek bu çalışmalarda katkı sunan İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a, İlçe Millî eğitim Müdürü Mehmet Doğan’a, mahalle muhtarına, okul aile birliğine ve çevre halkına çok teşekkür etti. Salgın sürecinin sona ermesini ve yüz yüze eğitime geçilmesini sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Okul Müdürü, “Öğrencilerimizi çok özledik. Onları yeni eğitim yuvalarında ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Emeği geçen herkese şükranlarımızı iletiyoruz.” dedi.

03 Şub 2021 - 11:53 - Eğitim

Mahreç   Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.