Durmuş’tan SESOB Mesleki Sınav Merkezi’ne ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’ın daveti üzerine Camili bölgesinde bulunan SESOB Mesleki Sınav Merkezi’ni ziyaret etti.

Durmuş’tan SESOB Mesleki Sınav Merkezi’ne ziyaret
Durmuş’tan SESOB Mesleki Sınav Merkezi’ne ziyaret
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Naci Doyuk, Ergüven Aslan, Engin Kahraman ve Pınar Bulut’un da eşlik ettiği ziyarette Başkan Alişan SESOB bünyesinde faaliyet gösteren Mesleki Sınav Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyarette SESOB ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında önümüzdeki dönemde yapılacak işbirliği çalışmaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

07 Tem 2020 - 17:37 - Eğitim

Mahreç   Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.