Birbirinden renkli etkinlikler Youtube Etkinlik Kuşağı’nda

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Çevrim İçi Çalışmaları kapsamında yapılan etkinlikler Ramazan ayında da ara vermeden devam ediyor.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Birbirinden renkli etkinlikler Youtube Etkinlik Kuşağı’nda
Haber albümü için resme tıklayın

Birbirimizden uzak kaldığımız şu günlerde Ramazan ayının evlerimizi şenlendirdiği gibi Youtube kuşağında yer alan etkinlikler büyük küçük demeden evlerde hem keyifli vakit geçirmeyi hem de eğlenirken öğrenmeyi sağlıyor.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “04-10 Mayıs Sakarya MEM Youtube Etkinlik Kuşağında hafta boyunca spor videoları ile sağlığımızı koruyabilir, akıl ve zeka oyunları ile eğlenceli saatler geçirebiliriz. Bazen müze ve belgesel yayınları ile merakımızı giderirken bazen de müziklerin iç dünyasında yolculuğa çıkarız. İftar sofralarımızın bereketi gibi her damağa göre lezzetin olduğu gönlümüzün ve ruhumuzun doyacağı etkinliklerle Sakarya MEM Youtube Etkinlik Kuşağını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.” denildi.

YOUTUBE ETKİNLİK KUŞAĞI

Sakarya MEM Youtube Etkinlik Kuşağı hafta içi her günü saat: 10.00’da Spor Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan egzersiz videoları ile başlıyor ve evde hareketsiz kalmayıp spor yapmamıza imkan sağlıyorlar. Youtube etkinlik kuşağı 04 Mayıs Pazartesi saat: 14.00 öğle kuşağında Akıl ve Zeka Oyunları etkinliği ve yine hafta içi her gün saat: 21.00 akşam kuşağında yayınlanan Masal Saati ile Ramazan ayında da evlerimize konuk oluyor. Haftanın diğer günlerinde; 05 Mayıs Salı saat: 14.00’te Müze ve Belgesel yayını, Fotoğraf Yarışması kazananlarının yayınladığı video gösterimi, 06 Mayıs Çarşamba saat: 14.00’te Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinin hazırladığı “Seslerle Düşünme Sanatıdır Müzik” etkinliği, 07 Mayıs Perşembe saat: 14.00’te Bilim İnsanı Olma Yolcuğu Belgesel yayınları, 08 Mayıs Cuma günü saat: 12.45’te Cuma Sohbetleri ve saat: 16.00’da Özel Gereksinimli Çocukların Ailelerine Öneriler “Özbakım Becerileri” adlı etkinliği ile hafta içi etkinlikleri devam ediyor. Hafta sonu etkinliklerinde Youtube etkinlik kuşağı büyüklere ve küçüklere seslenmeye devam ediyor. Hafta sonuna her sabah olduğu gibi saat: 10.00’da Spor Lisesi öğretmenleri tarafından hazırlanan egzersiz videoları başlıyor ve saat:14.00’te Çizgili Hikaye etkinliği ile devam ediyor. 10 Mayıs Pazar günü saat: 14.00’te küçükler için Ritim Çalışması ve saat: 16.00’da Görsel Sanatlar etkinliğinde “3D Çizim” çalışması yer alıyor. Hafta, saat: 21.30’da yayınlanacak olan emekli öğretmenlerimizin öğretmenlik hayatlarında onlarda iz bırakan anılarını bizlerle paylaştıkları “Sen Anlat Öğretmenim” etkinliği ile kapanıyor.

04 May 2020 - 14:35 - Eğitim

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.