Bakan Selçuk öğretmenlerle buluştu

Her hafta farklı branşlardaki zümre öğretmenleriyle çevrim içi bir araya gelen Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının birinci dönemdeki son toplantısında Bilişim Teknolojileri öğretmenleriyle buluştu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Bakan Selçuk öğretmenlerle buluştu
Bakan Selçuk öğretmenlerle buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

81 İLİN ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU

81 ilden öğretmenlerin katıldığı toplantıda ilimizi temsil eden Ölçme Değerlendirme Merkezi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Bilge Seçil Kahraman söz alarak ülkemizde ve dünyada yaşanan salgın sürecinde ilimizde eğitim adına bilişim teknolojileri alanında çok başarılı çalışmalar yapıldığını anlattı. Konuşmasında aktif olarak kullanılan Sakarya İl MEM YouTube kanalı aracılığıyla çevrim içi eğitimler ve canlı soru çözümleriyle çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veliye ulaştıklarını belirten öğretmenimiz, ortaöğretim öğrencilerinin ilgi ve mizaçları doğrultusunda esnek modüler program olan eğitimde yapay zekâ uygulamasının ilimizde başarıyla gerçekleştirildiğini aktardı.

UZAKTAN EĞİTİM YÜZ YÜZE EĞİTİMİNDEN DAHA ZOR

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Bilge Seçil Kahraman’ın ekran karşısında hareketsiz kalan öğrencilerimiz için Sakarya’da tüm dersleri kapsayan Sportif Eğitim Teknolojileri (SET) projesinin başlatıldığını söylemesi üzerine Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Sizin söylediklerinizi keşke "Öğretmenler yatıyor." diyenler de duysaydı. Sakarya'da iki kelime yer değiştirmiş; yatıyor, yapıyor olmuş. Öğretmenlerimiz, yüz yüze eğitiminden daha zor olan uzaktan eğitim sürecindeki özverileriyle tüm toplumun takdirini almıştır. Mesleğinin gereğini fazlasıyla yerine getiren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

22 Oca 2021 - 15:29 - Eğitim

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.