+1 Eğitim Modeli Türkiye genelinde ilgi görüyor

SUBÜ tarafından geliştirilen +1 Uygulamalı Eğitim Modeli ilgi görmeye devam ediyor. KTÜ Orman Fakültesi öğretim üyelerine yönelik olarak Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Çalışkan tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
+1 Eğitim Modeli Türkiye genelinde ilgi görüyor
+1 Eğitim Modeli Türkiye genelinde ilgi görüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Teknoloji Fakültesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Orman Fakültesi arasında +1 Uygulamalı Eğitim Modelinin ele alındığı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda SUBÜ Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Çalışkan, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Akif Koç, KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Sedat Ondaral, Prof. Dr. Hüseyin Kırcı, Prof. Dr. Semra Çolak, Prof. Dr. Ümit Cafer Yıldız ve Dr. Öğretim Üyesi Kemal Üçüncü yer aldı. Toplantıda modele geçmek isteyen KTÜ yetkililerine +1 Uygulamalı Eğitim Modeli ile ilgili bir tanıtım sunumu gerçekleştiren SUBÜ Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Çalışkan; sistemin temelleri, sahayla ilişkilerin geliştirilmesi, Mesleki Uygulama Sistemi (MUYS) ve sistemin kazandırdıkları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Toplantı; KTÜ öğretim üyelerinin soruları, karşılıklı görüş ve önerilerle tamamlandı.

09 Haz 2021 - 17:29 - Eğitim

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.