VATANDAŞLAR GEÇİM SIKINTISINI ANLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, İlçe Başkanı Veysel Günbay ve partililerle birlikte Karapürçek semt pazarını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan heyet, pazar alışverişi yapan yurttaşların sorunlarını dinledi.

Ziyarete İl yöneticileri Mustafa İyiyazıcı, İbrahim Bircan, Dilek Kasapoğlu, Kadın Kolları Bilişim Sorumlusu Selen Yavuz Gümüş, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayfer Adıyaman, Serdivan İlçe Yöneticisi Yavuz Kırımlı, Songül Bulut ve Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Ece Akbıyık da katıldı. Ellerinde “Yoksulluğa teslim olmayacağız”, “Zordayız geçinemiyoruz” ve “Açlık değil, onurlu yaşam istiyoruz” yazılı dövizler taşıyan partililer, vatandaşların yaşadığı ekonomik sıkıntılara dikkat çekti.

Pazar tezgahlarını gezen Çeroğlu, hayat pahalılığı nedeniyle alışveriş yapmakta zorlanan vatandaşlarla sohbet etti. Ramazan ayı öncesi temel gıda ürünlerine ulaşmakta güçlük çektiklerini belirten vatandaşlar, “Ramazan’da ocakta ne pişecek derdine düştük” ifadelerini kullandı.

“AZ KALDI, CHP GELECEK BU DERTLER BİTECEK”

Vatandaşların yakınmalarını dinleyen Azize Çeroğlu, “Pazar çantasını dolduramayan, sofrasına aş koymakta zorlanan vatandaşlarımızın derdini biliyoruz. Az kaldı, CHP gelecek bu dertler bitecek. Bu çantalar dolacak” dedi.

Ziyarette vatandaşlara hurma ikram eden Çeroğlu, Ramazan’ın paylaşma kültürünü ve dayanışma ruhunu vurguladı. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Karapürçek halkının ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirterek İlçe Başkanı Veysel Günbay ve ilçe örgütüne teşekkür etti.

Geçim sıkıntısının toplumun her kesiminde derinden hissedildiğini söyleyen Çeroğlu, “Üretenden yana, emekten yana ve adil bölüşümden yana mücadelemizi büyütüyoruz. Dayanışma varsa umut var, umut varsa değişim mutlaka gelecek” dedi.

Muhabir: Basın Bülteni