Haber: Murat HAZER

BAŞININ ALTINA YASTIK KOYDULAR

Kaza öğle saatlerinde Kaynarca Birlik Mahallesi’nde meydana geldi. Cevat Batur idaresindeki tarım aracı patpat sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki su kanalına devrildi. Kazada, Cevat Batur hafif yaralanırken, eşi Ayten Batur ise araçtan savruldu. Yaralanan yaşlı kadın kanalın içerisine düştü. Kazayı görenler yardıma koştu. Vatandaşlar yaralanan kadının başının altına yastık koydu.

DEVRİLMEMESİ İÇİN ÖNLEM ALINDI

Haber verilmesi üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekibi, patpatın devrilmesini önlemek için kalas ile önlem aldı. Araçtan boşalan yakıt için ise bidon konuldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Sağlık ekibi kanalın içerisindeki yaşlı kadına müdahale ettiği sırada Cevat Batur, gözyaşlarını tutamadı. Vatandaşlar, Cevat Batur’a eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, teselli etmeye çalıştı. Yaralanan çift sağlık ekibinin müdahalesi sonrası Kaynarca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Haber Merkezi