Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte Sakarya Büyükşehir Terminali’nde hareketlilik arttı. Sabahın erken saatlerinden itibaren terminale gelen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Bayramını Sakarya’da geçirerek memleketlerine dönmek isteyenler ile tatilini farklı şehirlerde geçirip Sakarya’ya dönen vatandaşlar terminalde uzun kuyruklar oluşturdu. 

SEFER SAYILARI ARTTIRILDI 

Bayram dönüşü nedeniyle otobüs biletlerine olan talebin artması üzerine şehirler arası ulaşım firmaları ek seferler düzenledi. En fazla ek sefer İstanbul hattında gerçekleştirilirken, uzun mesafeli güzergahlarda ise Adana seferleri öne çıktı. Firmalar, artan yolcu yoğunluğunu karşılamak amacıyla mevcut sefer sayılarını artırdı. 

SERVİSLERE DE EK SEFERLER KOYULDU 

Terminalde faaliyet gösteren otobüs firmalarına ait yolcu servislerinde de yoğunluk yaşandı. Yolcuların ulaşımda sorun yaşamaması için servis araçlarına da ek seferler konuldu. Bayram tatilinin son gününde terminaldeki hareketliliğin gün boyunca devam etti.

Muhabir: Sinem Elif Mutay