Serkan Ç, tutuklandı

Geçtiğimiz gece Erenler’de nişan töreni basarak eski nişanlısı dahil 4 kişi pompalı tüfekle yaraladıktan sonra kayıplara karışan ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekiplerince Geyve İlçesine bağlı Karaçam’da yakalanan Serkan Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Serkan Ç, tutuklandı
Haber albümü için resme tıklayın

NE OLMUŞTU?

Erenler İlçesi Küpçüler Mahallesi’nde Merve Nimet Ş. (24) evlilik yolunda ilk adım olan nişan törenli vardı. Her iki aile de evlatlarının mutluluğuna ortak oldukları anlarda Merve Nimet Ş.’nin 3 yıl önce nişanlanıp ayrıldığı Serkan Ç.’nin (29), nişan törenini basmasıyla kabusa döndü. Serkan Ç.; eski nişanlısı Merve Nimet Ş., annesi Melahat Ş.(44), babası Kurtuluş Ş. ve yakınları Hüseyin D.'yi silahla yaralamış ve kayıplara karışmıştı. Daha önce baldızıyla nişanlanan ancak sonra nişanı atan ağabeyi Serkan Ç.’nin, nişan törenini basarak kayınvalidesi, kayınpederi, baldızı ve yeni nişanlısını vurduğunu öğrenerek olay yerine giden evli ve 2 çocuk babası Mümin Ç., yolda kırmızı ışıklarda duran ve sonrasında yavaş kalkış yaptığı gerekçesiyle otomobilin önünü keserek Resul Ankit (26) ve yanındaki Davut Bilgin (29)’e silahla ateş ederek öldürdü. Mümin Ç. kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alınırken ağabeyi Serkan Ç.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Serkan Ç.’nin yakalanması için tüm ekipleriyle sahaya inen Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 kişiyi yaraladıktan sonra kayıplara karışan Serkan Ç.’nin izini sürdü. İhbarları inceleyen ve hem istihbari hem fiziki takip yapan polis ekipleri; Serkan Ç.’yi Geyve İlçesine bağlı Karaçam Mahallesi’nde saklandığı evin kapısında yeniden kaçmak üzereyken yakaladı.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Serkan Ç., ifadesi alınmak üzere Sakarya Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Serkan Ç, emniyet müdürlüğündeki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen saldırgan Serkan Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

10 Ağu 2020 - 15:49 - Asayiş

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.