Saldırgan gözaltına alındı

Adapazarı şehir merkezinde meydana gelen kavgada Iraklı bir şahıs Orta Garaj mevkiinde tartıştığı Iraklı genci elinden yaraladı. Saldırgan şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

Saldırgan gözaltına alındı
Saldırgan gözaltına alındı
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Adapazarı ilçesi Sedat Kirtetepe Caddesi Orta Garaj mevkiinde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre spor salonundan çıkan Iraklı bir genç, yine Iraklı olan bir kişinin henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı saldırısına uğradı. Saldırgan mülteci genci elinden bıçaklayıp darp etti. Kavga sırasında darp ettiği genci bir iş yerinin camına sürükleyen saldırgan, esnafın camlarınıda kırdı. Bağırış sesleri üzerine dışarıya çıkan esnaf, kanlar içinde kalan gencin yardımına koştu. Çevredeki vatandaşlar tarafından durum hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı genci ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken saldırgan polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

26 Kas 2019 - 19:17 - Asayiş

Mahreç   Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.