Polisten alkışlanacak hareket

Akan trafiği kontrol etmek amaçlı görevinin başında olan polis memuru, hatalı bir sürücüye işlem yaptığı sırada, kavşak içindeki kediyi fark edip trafiği durdurdu. Polis kediyi karşıya geçirip trafiği tekrar normal haline döndürdü.

Polisten alkışlanacak hareket
Video için play'e tıklayın

Kavşakta hatalı bir sürücüye işlem yaptığı sırada, kavşak içindeki kediyi fark eden Trafik Polisi gerçekleştirdiği işlemi yarıda bırakarak, trafiği kesti. Trafik Polisi kediyi karşıya geçirdikten sonra trafiği açıp işlemine geri döndü. Trafik Polisinin gerçekleştirdiği bu hareket görenler tarafından alkışla karşılandı.

EMNİYETTEN TEŞEKKÜR

İl Emniyet Müdürlüğü, trafikte alkışlanacak bir harekette bulunan trafik polisi için sosyal medya hesabı üzerinden tebrik mesajı paylaştı. Mesaj şu şekilde: ‘’ Kavşakta hatalı bir sürücüye işlem yaptığı esnada, kavşak içinde ki kediyi fark edip işlemi yarıda bırakarak, trafiği kesen ve kedinin karışasıya güvenli geçişini sağlayan Trafik Polisi arkadaşımızı tebrik ediyoruz. Sakarya'nın huzuru, Bizim gururumuzdur...’’

25 Haz 2020 - 21:37 - Asayiş

Mahreç   Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.