Muğla’daki operasyonda Sakarya detayı

Pandeminin sona erip tatil sezonunun başlaması ile tatil beldelerine mesken tutan zehir tacirlerine narkotik ekipleri göz açtırmıyor. Sakarya'dan Marmaris'e yeni geldiği öğrenilen 2 şahsın araçlarının yanı sıra kaldıkları pansiyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Muğla’daki operasyonda Sakarya detayı
Muğla’daki operasyonda Sakarya detayı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

ŞÜPHELİ ARAÇTA ARAMA YAPTILAR

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında denetimler ve şok uygulamalar 7 gün 24 saat ilçenin farklı noktalarında devam ediyor. Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri gece saatlerinde Armutalan Mahallesi Datça Yolu Kavşağı'nda yaptıkları uygulama esnasında şüphelendikleri bir araçta arama yaptılar. Polis ekipleri arama yaptıkları araçta satışa hazır vaziyette paketlenmiş 12 gram metamfetamin, 8 gram bonzai maddesi ele geçirdi.

SAKARYA’DAN YENİ MARMARİS’E GELMİŞLER

Araçta bulunan Y.K (33) ve Sakarya'dan Marmaris'e yeni geldiği öğrenilen İ.A (37) isimli şahısların konakladığı apart odasına da operasyon düzenleyen Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde arama köpeği Coco ile birlikte satışa hazır fişekler halinde ampüllerin ve çayların arasına zulalanmış, 10 gram metamfetamin ve 90 gram bonzai maddeleri ele geçirdi.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

Marmaris Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile uyuşturucu madde ticaretinden gözaltına alınan İ.A ve Y.K emniyetteki işlemlerin ardından hakim karşısına çıkarılacak.

04 Tem 2021 - 14:49 - Asayiş

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.