Hendek’te uyuşturucu operasyonu

Hendek'te Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapılan 12 ayrı uyuşturucu operasyonunda 9 zehir taciri yakalanarak tutuklandı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Hendek’te uyuşturucu operasyonu
Hendek’te uyuşturucu operasyonu
Haber albümü için resme tıklayın

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda zehir tacirlerine darbe vuruldu. Şubat ayından itibaren Hendek ilçesinde 12 ayrı operasyon gerçekleştirildi. 9 şüpheli şahıssa uyuşturucu madde ticareti suçundan işlem yapılarak tutuklandı. 32 şüpheli şahsa ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. Gerçekleştirilen operasyonlarda 836 gram uyuşturucu madde ve çok sayıda hap şeklinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Hendek ilçesinde Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretini yapan şahıslara yönelik Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa yapılan çalışmalarda, M.E.A., R.G. ve S.Ş.'ye yönelik olarak yapılan operasyonlar kapsamında şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edildi. Gerçekleştirilen operasyonda toplamda 382 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüpheliler ifadeleri ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.

TUTUKLANDI

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen H.A. isimli şahısın ikametinde yapılan aramada ise uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüpheli H.A. operasyon kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı cezaevine gönderildi.

4 ŞÜPHELİ YAKALANDI

A.Ç. D.S., S.T. ve M.D.'ye yönelik olarak yapılan operasyonlar kapsamında şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerden toplamda 454 gram uyuşturucu madde ve çok sayıda hap şeklinde uyuşturucu madde ele geçirildi. 4 şüpheli işlemleri ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

15 May 2020 - 18:05 - Asayiş

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.