Eş zamanlı DEAŞ operasyonu

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik olarak eş zamanlı yapılan operasyonda 1 Suriye ve 3 Irak uyruklu olmak üzere 4 şahıs yakalandı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Eş zamanlı DEAŞ operasyonu
Haber albümü için resme tıklayın

TERÖR ÖRGÜT MENSUPLARIYLA İRTİBAT KURUYORLARMIŞ

DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda, DEAŞ terör örgütü içerisinde Suriye ve Irak Ülkelerinde, faaliyet göstermekte iken ülkemize geldikleri ve ülkemizde bulunan diğer terör örgüt mensupları ile irtibatlı oldukları tespit edilen, Ayrıca, terör örgütünün propagandasını yapmak amacıyla sorumlu örgüt mensuplarınca hazırlanan ve içeriğinde; terör örgütünün gerçekleştirdiği infaz, canlı bomba, kafa kesme, silahlı saldırı, fedai tarzda saldırı vb. eylem görüntülerinin bulunduğu videolarda görüntüleri tespit edilen örgüt mensuplarının yakalanmasına yönelik olarak, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

4 ŞAHIS GÖZALTINDA

Başlatılan soruşturma kapsamında, 26 Nisan tarihinde Sakarya merkezli düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 1 Suriye ve 3 Irak uyruklu olmak üzere toplam 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “İlimizde terör örgütlerinin faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik olarak sürdürülen mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.

28 Nis 2021 - 14:04 - Asayiş

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.