Arazi kavgası olayında 2 kişi tutuklandı

Kocaali’nin Şerbetpınar Mahallesi’nde iki aile arasında yaşanan arazi kavgasında çıkan silahlı kavgada Cengiz Teknoğlu hayatını kaybetmişti. Olayın ardından İ.K. ve Ş.K. isimli şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Arazi kavgası olayında 2 kişi tutuklandı
Arazi kavgası olayında 2 kişi tutuklandı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

NE OLMUŞTU?

Kocaali ilçesi Şerbetpınarı Mahallesinde, arazi kavgası nedeniyle iki aile arasında kavga çıktı.İ.K ile oğlu Ş.K.’nin yaşadığı eve gelen Cengiz Tenkoğlu ve akrabaları baba ile oğlunu darp etti. İ.K ile oğlu Ş.K. darp edildikleri olayda silahlarını çekerek ateş etmeye başladı. Cengiz Tenkoğlu (36) kafasına ve kalbine isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde yaşamını yitirirken E.T ise ayağından yaralanmıştı. Jandarma ekipleri olaya müdahale ederek İ.K. ve Ş.K. isimli şahısları ise gözaltına almıştı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şahıslar jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İ.K. ve Ş.K isimli şahıslar ‘Kasten Adam Öldürme’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi.

01 Haz 2020 - 18:18 - Asayiş

Mahreç   Manager


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.