40 kişi tutuklandı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü’nce Ocak ayından bu yana 798 olayda 232 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 40’ı tutuklanırken 18’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

40 kişi tutuklandı
40 kişi tutuklandı
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince Ocak ayından bu yana 798 olay ile ilgili 232 şahıs yakalandı. Yakalanan 232 şahıstan 40’ı tutuklanırken 18’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan 7258 SKM (YASA DIŞI BAHİS) kanununu ihlal eden 392 şahıs tespit edilerek hakkında işlem yapıldığı belirlenirken yine Ocak ayından bu yana 1218 Dijital Materyal inceleme ve 1063 sosyal medya hesabı üzerinde ise işlem yapıldığı öğrenildi.

28 Tem 2021 - 12:56 - Asayiş

Mahreç   Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.