İsmail Aksu hayatını kaybetti

Arifiye’de ikamet eden ve eski esnaflardan olan 70 yaşındaki İsmail Aksu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Arifbey İlkokulu’nun karşısında bulunan bakkalı ile tüm çocukların bakkal amcası olarak bilinen ve en son Fen Lisesi’nin Kantincisi olan ilk esnaflardan 70 yaşındaki İsmail Aksu, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ederek Arifiye’yi yasa boğdu.

TOPRAĞA VERİLECEK

Aksu’nun cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Arifiye Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

19 Eki 2020 - 12:14 Sakarya/ Arifiye- Gündem

Mahreç   Arifiye


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.