CHP’den Arifiye ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Afiriye İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Keleş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çözüm önerilerini anlatarak, "Hedef millet iradesinin iktidarı" mesajı verdi.

CHP’den Arifiye ziyareti
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Afiriye programına İçe Kaymakamı Bekir Dınkırcı'yı ziyaret ederek başladı. Ziyarete Arifiye İlçe Başkanı Ali Gökpınar ve İl ve İlçe başkan yardımcıları ve Arifiye belediye meclis üyesi Feridun Adıyaman katıldı.

MUHTARLAR ÇÖZÜM NOKTASI HALİNE GELECEK

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Başkan Keleş ve beraberindekiler, Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Keleş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarında muhtarlık kurumunu daha saygın, etkili ve toplum nezdinde çözüm noktası haline getireceklerini söyledi.

ARİFİYE HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİ'NE ZİYARET

Başkan Keleş, daha sonra beraberindeki partililerle Arifiye Halk Otobüsleri Kooperatifi'ni ziyaret etti. Başkan Tacettin Erdem’den sorunları dinleyen Başkan Keleş, misafirperverlikleri için de teşekkür ederek, "Güvenli trafik altyapısı ve huzurlu ulaşım olanakları, toplu taşıma hizmetleri ile kentte huzurlu ve kaliteli yaşam ortamının yaratılması hedefimizdir" ifadelerini kullandı.

ARİFİYE BELEDİYESİNE ZİYARET

Başkan Keleş, ardından Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakulluçu’yu ziyaret etti. Karakulluçu’dan Arifiye'nin sorunları ile ilgili bilgi alan Başkan Keleş, başkana misafirperverlikleri için teşekkür etti. Belediye Başkanı Karakulluçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ecevit Keleş'e teşekkür etti.

TÜRKİYE'NİN ÇÖZÜLMEYECEK SORUN YOK

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Keleş ve beraberindeki partililer, Dörtyol ve Çevre Sanayilerini Güzelleştirme Derneği Başkanı Ahmet Bayır, Arifiye Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ARSİADER) Başkanı Fatih Fahri Yeter'i de ziyaret etti. Partisinin çözüm önerilerini anlatan Başkan Keleş, "Türkiye'nin çözülmeyecek sorun yok. Hedefimiz millet iradesinin iktidarı. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi. Başkan Keleş, son olarak Karasu ilçe başkan yardımcısı Bertaç Cihan’ın düğün törenine katılarak, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

17 Tem 2021 - 14:20 Sakarya/ Arifiye- Gündem

Mahreç   Arifiye


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.