Arifiye’de korkutan yangın!

Arifiye İlçesi Arifbey Mahallesi Atatürk Caddesi’nde üzerinde bulunan 4 katlı binada çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye sevk edildi.

Arifiye’de korkutan yangın!
Arifiye’de korkutan yangın!
Video için play'e tıklayın

ÇOK SAYIDA İTFAİYE SEVK EDİLDİ

Arifiye İlçesi Arifbey Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binanın çatı katında saat 12:45 sularında başlayan yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, 112 ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle polis, binadaki vatandaşları tahliye ederken Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine ait 4 ayrı noktadan yangına itfaiye ekibi sevk edildi. Büyük paniğin yaşandığı yangında şans eseri yaralanan olmazken her ihtimale karşı bölgeye sevk edilen 112 ekiplerinden biri yangın tamamen söndürülene kadar bölgede bekletildi.

BÜYÜK KORKU YAŞADILAR

Yangın sonrasında binadan tahliye edilen Soner Gülü isimli vatandaş, “Ben evden dışarı çıktığım zaman çatının alev aldığını gördüm. Komşular haber vermiş, bende itfaiye ekiplerine haber verdim. İtfaiye ve sonra 112 ile polis ekipleri geldi. Çok şükür yaralanan olmadı. Bina da yaşayanlar çıkartıldı, tek isteğimiz bir an önce yangının söndürülmesi” dedi. Yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışmalar sonrası yangın tamamen söndürülürken polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

16 Şub 2020 - 13:23 Sakarya/ Arifiye- Gündem

Mahreç   Arifiye


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.