Vali Kaldırım Akyazı’daydı

Akyazı'ya giden Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Bilal Soykan'a başsağlığı dileklerini iletirken, ilçede Jandarma kontrol noktalarında ziyaretlerde bulundu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Vali Kaldırım Akyazı’daydı
Vali Kaldırım Akyazı’daydı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Vali Çetin Oktay Kaldırım, bugün Akyazı'da bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan'ı ziyaret eden Vali Kaldırım taziyelerini iletti. Bir süre Başkan Bilal Soykan ile sohbet eden Vali Kaldırım'a, Akyazı Kaymakamı Yakup Güney eşlik etti.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Vali Kaldırım, Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ve beraberinde ki heyet daha sonra Akyazı ilçesinde yapımı devam eden İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi proje alanında incelemelerde bulundu. Kaymakam Yakup Güney’den bilgiler aldı.

YOL KONTROL NOKTASI

Vali Çetin Oktay Kaldırım, son olarak Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ile birlikte Dokurcun mevkiinde bulunan tam kapanma süreci kapsamında ilçe merkezindeki uygulama noktalarında görev yapan denetim ekiplerini ziyaret ederek, güvenlik güçlerimize görevlerinde başarılar diledi. Vali Kaldırım, ardından Jandarma Yol Kontrol Noktasına geçerek denetim yapan ekiplere görevlerinde başarılar dilerken sürücülere de tedbirler konusunda uyarılarda bulundu.

05 May 2021 - 21:18 Sakarya/ Akyazi- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.