Şenlikler renkli görüntülere sahne oldu

Akyazı ilçesinde pandemi kısıtlamalarının kalkmasından dolayı düzenlenen çocuk şenliklerinde minikler gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Şenlikler renkli görüntülere sahne oldu
Şenlikler renkli görüntülere sahne oldu
+5
Haber albümü için resme tıklayın

ÇOCUK ŞENLİKLERİNE BÜYÜK İLGİ

Akyazı Belediyesi tarafından organize edilen çocuk şenliklerinin etkinliği ilgi gördü. Akyazı Atatürk Stadında gerçekleşen Çocuk Şenliklerinde birbirinden havalı oyuncaklar ve oyun parkurlarında eğlenen çocuklar, jonklör, sihirbaz, Kukla Show, karnaval yiyecekleri, panayır oyunları, yarışmalar, Akyazı Belediyesi Sokaktan sanata ekibi tarafından hazırlanan tiyatro ve palyaço oyunları ile eğlenceli sunumlarla bir hafta sonu geçiren minikler gönüllerince eğlendiler. İki gün süren çocuk şenliklerine 7’den 70’e tüm Akyazılılar yoğun bir talep göstererek katıldı. Bayram havasında geçen şenliklerde birçok oyunu büyük bir keyifle oynayan çocuklar unutulmaz bir gün yaşarken anne ve babalarda çocuklarının eğlencelerine ortak oldu. Etkinlik sonrası ise tamamen ücretsiz olan şenliğe katılan çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı. Şenliğin bitişinde ise Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan programın gerçekleşmesinde yoğun bir emek gösteren Belediye Başkan yardımcılarına, birim müdürlerine, tüm belediye çalışanlarına ve Adafest ekibine teşekkür ederek günün anısına sahnede toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Etkinliğe katılan 9 yaşındaki Serra Ateş, “Çok eğleniyorum. Etkinlikte; dondurma yedim, zıpzıplara bindim, dondurma ve pamuk şeker yedim. Bizi eğlendirdikleri için herkese teşekkür ederim ve etkinliklerin devam etmesini istiyorum” derken 9 yaşındaki Mert Özyiğit ise, “Parkurlara biniyorum, dondurmalar yiyorum, eğleniyorum. Burada olduğum için çok mutluyum ve çok teşekkür ederim bizi eğlendirdikleri için” dedi.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Etkinliklere gelerek tüm oyuncaklardan faydalandığını belirten Esra Badem, “Etkinliklerde dans ettik. Çeşitli balonlar vardı onlara bindik. Belediyemizin bize sunmuş olduğu dondurmalardan, pamuk şekerlerden olsun hepsinden faydalandık ve buradaki bütün imkanlardan yararlandık. Herkese çok teşekkür ediyorum, palyaçolar çok iyiydi bizleri çok eğlendirdiler harikaydılar. Bilal başkanım sizi çok seviyorum, çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

ÇOK İYİ BİR ETKİNLİK OLDU

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Uzun bir pandemi süreci yaşadık. Çocuklarımız ailelerimiz evlerde çok sıkıldılar, bayram tatilinin de başladığı bu günlerde Kaymakamlığımız ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz ile beraber düzenlediğimiz yaz spor okullarının açılışıyla birleştirerek böyle çocuklarımızın, ailelerimizin rahatlamaları için böyle bir etkinlik düzenledik. Çok iyi bir etkinlik oldu ben katılım bekliyordum ama bu kadarını değil. İnsanlarımızın ve çocuklarımızın buna ihtiyacı varmış bunu da gördük. Pandemi kurallarını ihlal etmeden yani, girişlerde ateş ölçer, dezenfektan oyuncakların yanlarında yine dezenfektanlar dağıtımı yapıyoruz. İlgi bekliyorduk ama bu kadar ilgiyi ben dahi beklemiyordum. Dün başladık etkinliklere çarşı içerisinden kortej eşliğinde alan geldik ve akşam 23.00’da bitirdik. Bugün çok sıcak diye 19.00 gibi başladık gece 00.00’de bitireceğiz. Allah nasip ederse bunu da geleneksel hale getirip 23 Nisan’la entegre edip her yıl Akyazı Belediyesi Çocuk Şenliği 23 Nisan’da olacak. Dediğim gibi uzun bir pandemi süreci sonrasında çocuklarımıza da ailelerimize de iyi geldiğini düşünüyoruz. Herkes çok eğleniyor tabi bizde çok mutlu oluyoruz böylelikle” şeklinde konuştu.

19 Tem 2021 - 13:30 Sakarya/ Akyazi- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.