Selahattin Aydemir’e acı veda

Akyazı ilçesinde Küçücek'te kardeşi ile birlikte uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren 75 yaşındaki Selahattin Aydemir son yolculuğuna uğurlandı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Selahattin Aydemir’e acı veda
Selahattin Aydemir’e acı veda
+2
Video için play'e tıklayın

NE OLMUŞTU?

Akyazı İlçesi Küçücek Mahallesinde kavga ettiği 75 yaşındaki Selahattin Aydemir ve kardeşi 57 yaşındaki Hayati A.’yı silahla yaralayan katil zanlısı 74 yaşındaki Zekeriya K.’nin, 2 kardeş ile daha önceden mahalle caminin dış cephesine yapılan yalıtım ve doğalgaz hattı bağlanmasıyla ilgili olarak tartıştığı ortaya çıkmıştı. Çıkan tartışmada saldırgan Zekeriya K. tabancayı çekerek iki kardeşe kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda ağır yaralanan iki kardeş ilk müdahale ardından hastaneye kaldırılmıştı. 57 yaşındaki Hayati A., ağır yaralı olarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, 75 yaşındaki Selahattin Aydemir ise tedavi olduğu Akyazı Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

TOPRAĞA VERİLDİ

Saldırıda hayatını kaybeden Selahattin Aydemir'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alındı. Aydemir'in cenazesi ilk olarak Küçücek İstiklal Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Selahattin Aydemir, Küçücek Cuma Camii Mezarlığı'nda toprağa verildi.

15 Ağu 2020 - 16:32 Sakarya/ Akyazi- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.

01

Adalı - Ortalık ruh hastasından geçilmiyor.sakarya kesin ilk üçtedir.biraz sükunet,biraz insanlık,biraz anlayış

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 16:32