Kuzenlerin kavgası kanlı bitti

Akyazı İlçesi Karaçalılık Kahveler mevkiinde iki amcaoğlu arasındaki kavgada kesici aletle yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, dün gece meydana gelen olayda Akyazı İlçesi Karaçalılık Kahveler mevkiinde akraba oldukları belirtilen iki kişi arasında önce tartışma çıktı.

1 YARALI

Çıkan kavgada bir kişi kesici aletle yaralandı. Yaralanan genç için çevredekiler Ambulanssa haber verseler de yaralı ambulansı beklemeden özel bir araçla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma olanla ilgili inceleme başlattı.

09 Şub 2021 - 10:39 Sakarya/ Akyazi- Gündem

Mahreç   Akyazı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.