Büyük şaşkınlık yaşadı

Akyazı ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Muhammet Kesikbaş, ilçedeki bir fabrikadan Kocaeli'nin Gebze ilçesine mal taşıdığı kamyonun motor kısmından kuş sesleri geldiğini fark etti. Park halindeki aracının motor bölümünü kontrol eden Kesikbaş, kuş yuvasını ve iki yavruyu görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Kamyonla hafta içi Akyazı'dan Gebze'ye mal taşıdığını söyleyen Kesikbaş, araçla seyahat eden kuşların kuluçka dönemi sona ererek dünyaya gelmelerinin ve hayatta kalmalarının son derece şaşırtıcı olduğunu ifade etti.

Kesikbaş; "Daha önce de bir kuş motor bölümüne yuva yapmıştı. İçinde 6 tane yumurta vardı. 'Yumurtalar bozulmuştur' diye yuvayı oradan alıp kenarı koymuştum. Fabrikaya gittiğim bir gün arkadaş, 'araçtan kuş sesi geliyor' dedi. Açtım baktım aynı yere tekrar yuva yapmış. İki tane de yavru var içeride. Tekrar fabrikadan kamyonumla aracı sürekli park ettiğim yere geldim. Annesini takip ettim. Kamyonu bırakıp uzaklaşıyorum. Anne kuş hemen gelip yavrularını yemliyor. İşin ilginç olanı her gün Gebze'ye gidip gelirken bu yumurtalar nasıl oluştu? Nasıl çıktı? Orada nasıl ölmeden gitti geldi? Tahminimce motorun sıcaklığıyla aynı dereceyi yakaladı. O şekilde kuş yavrularını büyütebildi. Allah'tan her şey oluyormuş demek ki" dedi.

15 Tem 2019 - 14:39 Sakarya/ Akyazi- Gündem

Mahreç   Akyazı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.