Akyazı’da 3 mahalleye yeni içmesuyu hattı

Akyazı Gebeş, Bediltahirbey ve Bedilkadirbey mahallelerinde içmesuyu hatlarının ve abone bağlantılarının yenilenmesi için çalışmalar başladı. Toplam 14 bin metre uzunluğa sahip yenilenecek güzergâh ile bölgeye kaliteli içmesuyu kesintisiz bir şekilde ulaştırılırken aynı zamanda kayıp kaçak oranı da en aza indirilecek.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Akyazı’da 3 mahalleye yeni içmesuyu hattı
Akyazı’da 3 mahalleye yeni içmesuyu hattı
Haber albümü için resme tıklayın

400 ABONE KESİNTİSİZ VE TEMİZ İÇMESUYUYLA BULUŞACAK

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Akyazı Gebeş, Bediltahirbey ve Bedilkadirbey mahallelerinin içmesuyu altyapısını yenileme çalışmalarına başladı. Ekiplerin yoğun bir mesai ile çalışmaya başladığı 14 bin metrelik içmesuyu hattı üzerindeki çalışmalar sonucunda yenilenen hat sayesinde 400 abone kesintisiz ve temiz içmesuyuyla buluşacak.

İSRAF OLMASININ ÖNÜNE GEÇİYORUZ

Devam eden çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “Kaliteli ve kesintisiz içmesuyumuzu şehrimizin dört bir yanına uzun yıllar boyunca ulaştırmak için altyapı ağımızı her geçen gün daha güçlü hale getiriyoruz. Aynı zamanda suyumuzun kıymetini en iyi şekilde biliyoruz. Eski ve iş görmekte sorun yaşayan hatları yenileyerek su kayıp ve kaçaklarının da önüne geçiyoruz. Böylelikle abonelerimize temiz suyumuzu ulaştırırken bir damlasının bile israf olmasının önüne geçiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

30 Nis 2021 - 17:09 Sakarya/ Akyazi- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.