23 yaşındaki kayıp genç bulundu

Akyazı’da 2 gün önce evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 23 yaşındaki Mesut Menteşeoğlu bulundu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

2 GÜNDÜR KAYIPTI

Akyazı ilçesi Yongalık Mahallesi'nde yaşayan Mesut Menteşeoğlu, 2 gün önce evden ayrıldı. Ayrıldığından itibaren kendisinden haber alınamayan genç için endişelenen ailesi ve yakınları ekiplerden yardım istedi.

VATANDAŞLARDAN YARDIM İSTENDİ

Ayrıca ekiplerin haricinde vatandaşlardan da yardım isteyen endişeli aile, Mesut Menteşeoğlu'nu görenlerin ya da bilgi sahibi olanların 0539 2016 134 ve 0531 481 2076 numaralı telefonlardan iletişim kurmalarını istedi.

KAYIP GENÇ BULUNDU

Öte yandan ihbar üzerine seferber olan Jandarma ekipleri, 2 gündür kayıp olan genci buldu. Menteşeoğlu, İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülürken endişeli aileye de gencin bulunduğuna dair haber verildi.

27 Mar 2021 - 17:35 Sakarya/ Akyazi- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.