2 günlük gelirini bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek vermek isteyen Fatih Asan isimli taksici, 2 günlük gelirini kampanyaya bağışladı.

2 günlük gelirini bağışladı
Video için play'e tıklayın

Haber/ Nuri Kuru

2 GÜNLÜK GELİRİNİ BAĞIŞLADI

Akyazı İlçesinde yaşayan ve taksicilik yapan Fatih Asan isimli vatandaş, CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ isimli kampanyaya destek olmak amacıyla 2 günlük gelirini kampanyaya bağışladı. Konuyla ilgili olarak konuşan Fatih Asan, “Devletimizin sosyal dayanışma yardım kampanyasına bir nebze olsa da bu çağrıya destek olmak amacıyla iki günlük kazancımızı devletimize ve milletimize bağışladım” ifadelerini kullandı.

“EL ELE VERİP YENECEĞİZ”

10 yıldır Gazi ve Şehit Yakınlarına ücretsiz hizmet veren ve kendisi de Gazi torunu olan Fatih Asan, “10 yıldır Şehit yakınlarını Gazi ve Engelileri ücretsiz hizmet vermeye çalışıyorum. Sonuçta 4 teker üzerindeyiz, duaya ihtiyacımız var. Bu uygulamayı bilenler gurur yapıp kabul etmemeye çalışsa bile ben durumumu anlatıyorum ve kabul etmelerini sağlıyorum. Koronavirüs yüzünden işlerimizde yüzde 80 oranında düşüş var ama Mevlam rızkımızı veriyor. İnşallah devlet ve millet el ele olup bu illetten kurtulacağız” dedi.

03 Nis 2020 - 13:40 Sakarya/ Akyazi- Gündem

Mahreç   Akyazı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.