18 kamera takıldı

Akyazı ilçesi Kuzuluk Orta Mahalle'ye 18 kamera takıldı. Mahalle Muhtarı Murat Çakmakçı yaptığı açıklamada, “Her şey mahallemiz ve sizler için. Mahallemize hayırlı olsun" dedi.

Nisa Çoban
Nisa Çoban Tüm Haberleri

Orta Mahalle Muhtarı Murat Çakmakçı konu ile ilgili şu şekilde konuştu; “Her şey mahallemiz ve sizler için. Mahallemize hayırlı olsun. Mahallemizin şu ana kadar giriş çıkışları dâhil olmak üzere 9 noktasında toplam 18 kamera taktırdık. Bunun devamında da 5 noktaya daha kamera taktıracağız. Mahallemiz muhtarlığımızda 24 saat kayıt altında olacaktır. Bu konuda bize destek olan ve olacak olan herkese teşekkür ediyorum. Bu hizmetler sizin maddi ve manevi destekleriyle yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin destekleriyle yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. "

21 Tem 2021 - 11:32 Sakarya/ Akyazi- Gündem

Mahreç  Nisa Çoban


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.