Vatandaşların gözü önünde bıçakladı

Adapazarı ilçesi Şemsiyeli Park’ta akşam saatlerinde nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı 2 kişi arasında çıkan tartışmada kan aktı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Video için play'e tıklayın

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Edinilen bilgilere göre; Adapazarı ilçesi Şemsiyeli Park’ta meydana gelen olayda ismi öğrenilemeyen iki kişi arasında nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine şahıslardan bir kişi üzerinde taşıdığı bıçak ile diğer şahsa saldırdı. Bıçaklı saldırgan olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçarken bıçakla yaralanan şahıs kanlar içinde kaldı.

ÇEVREDEKİLER ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

Öte yandan çevredeki vatandaşlar durumu şaşkın bir şekilde izlerken ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs ihbar üzerine olay yerine gelen ambulans ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

16 Haz 2020 - 21:03 Sakarya/ Adapazari- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.