Spor Sahalarında Adapazarı farkı

Spora ve sporcuya verdikleri değeri hayata geçirdikleri spor sahalarıyla gösterdiklerini açıklayan Başkan Işıksu, “Sporla ve sağlıklı büyüyen nesiller en büyük arzumuz. 2019-2020 yıllarında 17 mahallemize 17 spor sahası kazandırdık, 2021 yılı içerisinde ise 14 mahallemize 14 spor sahası yapımını gerçekleştiriyoruz. Adapazarı’mıza hayırlı olsun.” dedi.

17 MAHALLEDE SPOR SAHALARI TAMAM

Yapımı tamamlanan spor sahalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Işıksu, “Özellikle gençlerimizin vakitlerini değerlendirebileceği, spora vakit ayırabilecekleri alanları bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. 2019 yılında 10 mahallemizde, 2020 yılında ise 7 mahallemizle birlikte toplamda 17 spor sahası çalışmamızı tamamladık. Sporla ve sağlıklı büyüyen nesiller en büyük arzumuz.” şeklinde konuştu.

2021’DE 14 SPOR SAHASI

2021 yılı içinde Adapazarı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve çalışmaları devam eden spor sahalarının olduğunu vurgulayan Işıksu, “Her geçen yıl hedeflerimizi yükseltiyoruz. Vatandaşlarımızın takdirini kazanan çalışmalarımızı istikrarlı ve artırarak hayata geçiriyoruz. Spor sahalarıyla ilgili hemşehrilerimizde oluşan memnuniyet neticesinde 2021 yılında 14 spor sahası yapmaya karar verdik. Bunların bir kısmı tamamlanırken, çeşitli bölgelerde de yapımı devam eden sahalarımız var. Adapazarı’mız her şeyin en güzelini hak ediyor. İnşaallah çalışmalarımıza aşkla ve şevkle devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

15 Eki 2021 - 14:30 Sakarya/ Adapazari- Gündem

Mahreç   Adapazarı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.