Ramazanın tadını doyasıya çıkarttılar

Adapazarı Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan Şenlikleri Korucuk Mahallesinde devam etti. Büyük küçük herkesin ilgi gösterdiği etkinlikler eski Ramazanları aratmadı.

Adapazarı Belediyesinin Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlediği Ramazan Şenlikleri dün akşam Korucuk Park’ta yapıldı. Düzenlenen etkinliklerde Ramazan ayının vazgeçilmezleri Hacivat ve Karagöz gösterisi, Ateşbaz şov, Aşuk ile Maşuk, ilahi dinletisi ve çeşitli yarışmalar eski Ramazanları aratmadı. Her yaştan çocuğun büyük ilgisini çeken animatörler, etkinlik alanında çocukları eğlendirirken, çocuklara pamuk şeker, macun ve şerbet ikram edildi.

RAMAZAN AYININ TADINI BU ETKİNLİKLER SAYESİNDE YAŞIYORUZ

Programın mahallelerinde düzenlenmesinden dolayı teşekkür eden Korucuk Mahalle Muhtarı Cüneyt Ulu, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan Ramazan etkinliklerinden dolayı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür etti. Mahalle halkının Ramazan ayının tadını Adapazarı Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler sayesinde yaşadığını belirterek, şenliklerin eski Ramazan gelenek ve göreneklerine göre yapılmasıyla eski Ramazanları aratmadığını söyledi.

UNUTULMAZ RAMAZANLARI YAŞATIYORUZ

Ramazan’ın herkes için güzel bir fırsat olduğunun altını çizen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Düzenlediğimiz iftar programlarıyla aynı sofrada buluşan Adapazarlı hemşerilerimiz ile komşuluğun sıcaklığını, paylaşmanın huzurunu yaşarken bir taraftan da eski Ramazan kültürünün genç nesillere aktarmak için düzenlediğimiz Ramazan şenlikleriyle unutulmaz bir Ramazan yaşıyoruz. Ramazan ayında önemli olan bir ve beraber olmaktır.”dedi. Başkan Dişli ayrıca 31 Mayıs Perşembe günü Yenigün Mahallesi Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenecek mahalle iftarı ve yine aynı akşam Çökekler Mahallesi’nde düzenlenecek Ramazan Şenliğine davet etti.

30 May 2018 - 11:41 Sakarya/ Adapazari- Gündem

Mahreç   Adapazarı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.