“Mikrofon Sende” yarışması ön elemesi yapıldı

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal-Kültürel Faaliyetler ve Dijital Yönetim Birimi önderliğinde Adapazarı Belediyesi, Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi ve Tekin Müzik Atölyesi iş birliği ile yürütülen yarışmanın ön elemesi başarıyla gerçekleştirildi.

“Mikrofon Sende” yarışması ön elemesi yapıldı
Haber albümü için resme tıklayın

MİKROFON SENDE HALK OYLAMASINDA

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal-Kültürel Faaliyetler ve Dijital Yönetim Birimi tarafından Ekim 2020 tarihinde duyurusu yapılan “Mikrofon Sende” yarışmasına gönderilen videoların değerlendirilmesi jüri tarafından gerçekleştirilmiştir. Belirlenen ilk 10 video 28 Ocak 2021 itibariyle adapazarimem_kultursanat spor instagram hesabından halk oylamasına sunulmuştur. En çok beğeni alan 5 videoyu belirlemek adına öğrencileri, velileri ve yarışmanın takipçilerini heyecanlandıran bu oylamaya sizler de adapazarimem_kultursanat_spor instagram hesabından katılarak gençleri destekleyebilirsiniz. 8 Şubat 2021 tarihinde sonlandırılacak olan yarışmanın sonucu merakla beklenmektedir.

GENÇLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: “Mikrofon Sende” yarışmasının gençlerin kendini tanıma ve tanıtma fırsatı bulma adına attıkları önemli bir adım olduğunu, ön elemeden sonraki sürecin halk oylamasıyla devam etmesinin yarışmanın farklı platformlarda duyulmasını sağlayacağını, halkın gücünden beslenerek devam eden çalışmanın daha çok ses getirme durumunun kıymetli olduğunu, belirtti. Bakırtaş; sesine, yeteneğine güvenen gençlerin kendileri ifade etme imkanı bulmaları adına desteklerini esirgemeyen okullarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize, sürecin başınsan sonuna kadar çalışmanın içinde yer alan “Adapazarı Belediyesi, Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi ve Tekin Müzik Atölyesi” ne gösterdikleri fedakarlık için teşekkürlerini sundu ve “Kendilerine sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için çabalayan, tanıdığı herkesi destek noktasında harekete geçirmek için uğraşan öğrencilerimizin gönül birliği ile en büyük destekçileriyiz.” dedi.

02 Şub 2021 - 11:16 Sakarya/ Adapazari- Gündem

Mahreç   Adapazarı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.