Mehmetçik için Türk bayraklı konvoy

Adapazarı’nda kamyon ve TIR sürücüleri İdlib’de bulunan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla konvoy oluşturdu.

Video için play'e tıklayın

Adapazarı’nda S.S.Doğu Marmara Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Birliği tarafından İdlib’de bulunan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla konvoy oluşturuldu. Onlarca kamyon ve TIR sürücüsü araçlarına Türk Bayrakları asarak şehir turu attı. Bahar Kalkanı Harekatına destek de bulunmak isteyen sürücüler konvoyda ‘tek vatan tek bayrak’ sloganları attı.

Etkinlik öncesi Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası önünde basın açıklaması yapan Birlik Başkanı Ali Dayıoğlu, Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi unsurlarının Türk askerlerine yönelik düzenlediği hava saldırısını şiddet ve nefretle kınadıklarını belirtti.

Dayıoğlu, Türkiye'nin bölgedeki güvenliği sağlamak için seferber olduğunu vurgulayarak, birlik ve beraberliğinden taviz vermeyen Türk milletinin bu zor günleri birbirine daha sıkı kenetlenerek aşacağını anlattı.

Türk ordusunun yalnız olmadığını ve devletin bu süreçte alacağı tüm kararların arkasında bulunduğunu kaydeden Dayıoğlu, "Şehit düşen vatan evlatları için mücadeleye devam eden kahraman ordumuzun her daim yanında olacağız." dedi.

07 Mar 2020 - 13:18 Sakarya/ Adapazari- Gündem

Mahreç   Adapazarı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.