İhale 29 Mayıs

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilecek yeni yaşam alanı 29 Mayıs Salı günü ihaleye çıkıyor.

Saat 11.00’da gerçekleştirilecek ihalenin ardından çalışmaları hızla başlatacaklarını belirten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, projenin bölgeye ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

SOSYAL HAYATA YENİ SOLUK GETİRECEK

Recep Karamehmetoğlu, “Başkanımız Zeki Toçoğlu, projemizi daha önce kamuoyuna açıklamış, şehrimize müjdesini vermişti. Şimdi ise 29 Mayıs Salı günü ihalemizi gerçekleştireceğiz. Karaman Park, 19 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçecek. Sosyal tesisi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu yolları ile bölgenin sosyal hayatına yeni bir soluk kazandıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

28 May 2018 - 13:49 Sakarya/ Adapazari- Gündem

Mahreç   Adapazarı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.