Başkan Işıksu Hızırtepe’deydi

Hızırtepe Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Mutlu Işıksu, “Mahallemize kazandırdığımız birçok güzel çalışmanın yanı sıra Çocuk Dostu Adapazarı için çok kıymetli gördüğümüz Çocuk Hakları Bahçemizi de açılışa hazırlıyoruz. Her mahallemize etkin hizmetler sunarak hemşehrilerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Başkan Işıksu Hızırtepe’deydi
Başkan Işıksu Hızırtepe’deydi
Haber albümü için resme tıklayın

BAŞKAN IŞIKSU HIZIRTEPE’DEYDİ

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, mahalle buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Mutlu Işıksu’ya AK Parti İlçe Başkanı Erol Aydın, teşkilat mensupları ve meclis üyeleri eşlik ediyor. Başkan Işıksu son olarak Hızırtepe Mahallesi’ndeydi. Programa İlçe Başkanı Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Fatih Çelikel, meclis üyeleri; Hasan Karagüzel ve Can Dağabakan, ADABEL Genel Müdürü Zeki Salim ve teşkilat mensupları da katıldı.

ÇOCUK DOSTU ADAPAZARI

AK Parti Hızırtepe Mahalle Başkanı Turgut Aydön ve Muhtar Fatih Eltutan ile mahalle sakinlerinin talep ve düşüncelerini dinleyerek tek tek not alan Başkan Mutlu Işıksu, “Her mahallemizin kıymeti bizim için eşittir. 84 mahallemizde geceli gündüz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç tespitimize göre sırasıyla nitelikli ve kapsamlı çalışmaları hayata geçirdik, devam ediyoruz. Hızırtepe’mizi de çok önemsiyoruz. Mahallemize kazandırdığımız birçok güzel çalışmanın yanı sıra Çocuk Dostu Adapazarı için çok kıymetli gördüğümüz Çocuk Hakları Bahçemizi de açılışa hazırlıyoruz.” diye konuştu.

HEMŞEHRİLERİMİZİ MUTLU ETMEYE DEVAM

Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Mutlu Işıksu, “Biz Adapazarı’mızın insanına, doğasına, her değerine gösterdiğimiz saygıyla çok çalışıyoruz. Bu çalışma sürecimizde İlçe Başkanımızın, teşkilatımızın, muhtarlarımızın katkısı bizim için çok değerli ve çok kıymetlidir. Birlik ve beraberlik olmazsa yapılan işlerin ehemmiyeti kalmaz. Hamdolsun Hızırtepe’mizde, mahallelerimizde bunu hep görüyoruz. Ziyaretlerimizi aksatmadan daha çok gayretle sürdüreceğiz. Birbirimizle daha çok bir araya geleceğiz. Her mahallemize etkin hizmetler sunarak hemşehrilerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz inşaallah.” ifadelerini kullandı.

07 Oca 2022 - 13:36 Sakarya/ Adapazari- Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.