Araçlar hurdaya döndü

Adapazarı İlçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasına dakikalar kala meydana gelen kazada ortalık savaş alanına dönerken, kazaya sebep olduğu iddia edilen araçta bulunan bir şahıs olay yerinden kaçtı.

Araçlar hurdaya döndü
Araçlar hurdaya döndü
+3
Video için play'e tıklayın

Adapazarı İlçesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde saat 20.50 sıralarında meydana gelen kazada, Yeni Cami istikametinde seyir halinde olan 54 AES * plakalı otomobil, hatalı sollama yaparken M.Ç. idaresindeki 06 BCY * plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile 54 AES * plakalı otomobil takla atarak durabildi.

OTOMOBİL İLE KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Çarpışma sonrası direksiyon hakimiyetini kaybeden 06 BCY * plakalı otomobil refüjdeki aydınlatma direğine çarparak direği devirdikten sonra karşı şeritte seyir halinde olan N.Ö. idaresindeki 54 AEA * plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede sağlık, itfaiye ve polis ekipleri geldi.

ŞAHIS OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kazada yaralanan olmazken kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen, takla atan araçta bulunan bir şahıs olay yerinden kaçtı. Otomobillerde maddi hasar meydana gelen kazada polis ekipleri, kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

16 Ara 2020 - 21:21 Sakarya/ Adapazari- Gündem

Mahreç   Adapazarı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.