Adapazarı MEM’den takdir toplayan tören

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2020 yılında E-Twinning portalında kalite etiketi alan öğretmenlerine belgelerini dağıtmak amacıyla 17 Aralık tarihinde düzenlediği törenle ses getirdi.

Adapazarı MEM’den takdir toplayan tören
Adapazarı MEM’den takdir toplayan tören
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AVRUPA VE ULUSAL KALİTE ETİKETLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!

E-Twinning 44 farklı Avrupa ülkesinin katılımcısı olduğu internet tabanlı bir topluluktur. Bu çalışma Avrupa’daki okulları iş birliğine teşvik etmek, ortak bulmak, okul projeleri yapmak, yönetmek ve yönlendirilmek için tasarlanmıştır. Ülkemiz 2009 yılında bu faaliyetin içinde yer almıştır. İlçemiz öğretmenleri bu çalışmanın içinde yer alarak yaptıkları projelerle E-Twinner yolundaki başarılarıyla adlarından söz ettirdiler.

Adapazarı ilçesindeki 18 okulun ve 38 öğretmenin katıldığı bu çalışmada 69 Ulusal Kalite Etiketi ile 43 Avrupa Kalite Etiketi alarak başarılarını duyuran öğretmenlerimizin belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Coşkun Bakırtaş’ ve ilçe şube müdürlerimiz tarafından takdim edildi.

E-TWİNNİNG BELGE TÖRENİ NEFES KESTİ!

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: E-Twinning alanında proje yapan okullarımın ve bu projeyi titizlikle yürüten öğretmenlerimizin emeklerini karşılıksız bırakmamak, bu zorlu süreçte onlara bir nebze de olsa moral motivasyon desteği sağlamak adına yanlarında olduğu mesajını iletti. Bakırtaş, böyle bir çalışmanın içinde yer aldıkları, mücadeleden ve kendilerini geliştirmekten vazgeçmedikleri, emeğin değerini en güzel şekilde yansıttıklarını dile getirerek okul müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi süreci başarıyla tamamladıkları için kutladı ve “Bizimle kalın, farkı farklı kılın.” dedi.

18 Ara 2020 - 19:01 Sakarya/ Adapazari- Gündem

Mahreç   Adapazarı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.