'Adakule tamamlanıyor'

Başkan Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, inşa çalışmalarının devam ettiği Maltepe Sosyal Tesisleri hakkında açıklamalarda bulundu. 35 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen tesiste yapım çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirten Başkan Toçoğlu, “Maltepe Park, zengin sosyal donatı alanlarına sahip bir projemiz. İnşallah en kısa süre içerisinde hizmete sunacağız” dedi.

‘İnce işçilikler tamam’

Proje çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Toçoğlu, “Maltepe Park, zengin sosyal donatı alanlarına sahip bir projemiz. Bölgeye kazandıracağımız Park’ımız da çocuklarımız için tasarladığımız oyun alanlarındaki işlemleri tamamladık. Kafeterya’da ince işçilikler tamam. Mobilya imalatı gerçekleştirilecek. Park’ımızın otopark alanında da işlemlerimiz sürüyor. İnşallah Maltepe Park’ı en kısa süre içerisinde hizmete sunacağız” diye konuştu.

Çalışmalar sürüyor

Toçoğlu, “Maltepe Park’ın içerisinde yer alan tarihi su depolama kulesini proje kapsamında en iyi şekilde değerlendireceğimizi ifade etmiştik. Kule’nin iç ve dış tasarımı için mimar arkadaşlarımız titiz bir çalışma gerçekleştirdi. 37 yıllık su kulesinin çatı imalatları tamamladık. Cam montajları gerçekleştirildi. Asansör montajı ise tamamlanmak üzere. İnşallah kısa süre içerisinde de açılışını gerçekleştireceğimiz Maltepe Park Adakulesi’yle hem bölgede yaşayan hemşerilerimiz hem de şehrimiz için keyifli vakitlerin geçirildiği adres olacak. Hayırlı olsun” dedi.

08 Ağu 2018 - 15:36 Sakarya/ Adapazari- Gündem

Mahreç   Adapazarı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.