50 BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ, 11 ODADA DEĞİŞİM OLDU

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı 61 oda ocak ayından itibaren kongreye gitti. 61 odanın girdiği seçimlerde yaklaşık 40 bin üzerinde esnaf oy kullandı. Seçimlerde 11 başkan değişirken, 50 oda başkanı güven tazeledi. Sakarya Lokantacılar, Aşçılar, Köfteciler ve Kebapçılar Esnaf Odası’nın seçimleriyle sona eren seçimler sonrası gözler birlik başkanlığı seçimlerine çevrildi.

SIRA BİRLİK BAŞKANLIĞINDA

9 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlık seçimlerinde şu ana kadar resmi olarak adaylığını açıklayan ve çalışmalara başlayan Sebzeciler ve Meyveciler Odası Muzaffer Kabacan oldu. Mevcut başkan Hasan Alişan ise henüz resmi bir açıklama yapmamasına rağmen başkanlığa tekrar aday olacağı konuşuluyor.

Birlik başkanlığına aday olacağını açıklamayan ama kulislerde isimleri konuşulan 2-3 kişi başkan daha var. Seçimlere kadar kesin olarak adaylıklarını açıklamaları bekleniyor.

Muhabir: Nazile Akarsu